Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Κυριάκος Βελόπουλος: “Θέλω να κυβερνήσω όχι να συγκυβερνήσω”- Δηλώσεις-Βόμβες για ΝΑΤΟ, Τουρκία και κοιτάσματα!!!

“Δεν εμπιστεύομαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη”-Υπαρκτό το σενάριο σύγκρουσης με την Τουρκία!!!

Χείμαρρος για άλλη μία φορά ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στη συνέντευξη που παραχώρησε απόψε (21/9) στο Ανατρεπτικό Δελτίο του Alert Tv.

O Κυριάκος Βελόπουλος χωρίς περιστροφές  έκανε μία εφ’όλης της ύλης αναφορά για ζητήματα, τα οποία οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί ούτε υποτονθορύζοντας τολμούν να εκθέσουν, θέτοντας τα πράγματα στη πραγματιστική τους βάση, τόσο για τις διεθνείς εξελίξεις όσο και τα ελληνικά τεκταινόμενα.

Καθώς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έθεσε επί τάπητος τις τελευταίες εξελίξεις με τη Ρωσία, αλλά έκανε ταυτόχρονα λόγο και για τον ρόλο του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα όσων αφορά τα Ελληνοτουρκικά.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε ευθαρσώς για σοβαρότατη πιθανότητα σύγκρουσης με τη Τουρκία, για τον παθητικό ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και για το σενάριο της προσφυγής στη Χάγη μέσω τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, με τις “πλάτες” εγχώριων ολιγαρχών, οι οποίοι προωθούν το υφιστάμενο πολιτικό κατεστημένο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μάλιστα, προέβη και στην ονομαστική αναφορά αυτών των ολιγαρχών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΒΟΜΒΑ ταυτόχρονα έγιναν σχετικά με τα γιγαντιαία κοιτάσματα, που υπάρχουν στο λεγόμενο “τουρκολιβικό μνημόνιο”, το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι χειρισμοί της επέτρεψαν να συσταθεί!!! Και βεβαίως νύξη έγινε και για τη…”σύμπτωση” ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα να αναλάβει ως υφυπουργός ενέργειας των ΗΠΑ!!

Ενώ για πολλοστή φορά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διευκρίνισε πως δεν τίθεται ζήτημα συνεργασίας με κανένα πολιτικό κόμμα, θέτοντας ξεκάθαρα τη βούληση του για αυτόνομη πορεία.

Ιδού η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου:   

 

Shares