Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021

Κυριάκος Βελόπουλος στον «Focus FM»: Έλληνες και Ελληνίδες πρέπει να εκπαιδευτούν στη χρήση όπλων – Πρόταση νόμου για οπλοκατοχή καταθέτει η Ελληνική Λύση…(ΗΧΗΤΙΚΟ)

“Θα καταθέσω πρόταση νόμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχει άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής ο Έλληνας στο σπίτι του” δήλωσε μιλώντας στον FOCUS FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σημειώνοντας “θα κάνουμε πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα τον κάθε Έλληνα απ’ άκρη σ’ άκρη”…

“Όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι” υπογράμμισε.

Τόνισε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες. “Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες!” ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

“Οι Ελβετοί το όπλο το έχουν σπίτι, σε κιβώτιο. Κι αν γίνει κάτι, ξέρουν πού θα πάνε. Έτσι δεν θα έπρεπε να είμαστε και εμείς; Έχουμε Τουρκία απέναντι, δεν έχουμε Λίχτενσταϊν, ούτε Μονακό και Λουξεμβούργο” σημείωσε.

Για την επικίνδυνη κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Είχαμε προειδοποιήσει ότι οι συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση , ανοίγουν την “κερκόπορτα” για την εισβολή της Τουρκίας στην ΑΟΖ του Καστελλόριζου”.

Ακούστε όσα είπε σήμερα στον Focus FM o κ. Βελόπουλος

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares