Κυριακή , 22 Μαΐου 2022

Κυριάκος Βελόπουλος στον FOCUS FM: “Αδιανόητο να υπάρχουν φωνές μέσα στη Νέα Δημοκρατία που λένε ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα φυλάνε τα σύνορα μας. “…

Οι πολιτικοί αρχηγοί διακοπές, οι Ελληνες στις παραλίες, οι νέοι στα μπαράκια και οι τούρκοι σηκώνουν μπαϊράκια. Όταν θα έρθει το μοιραίο για την χώρα μας θα είμαστε απροετοίμαστοι εκτίμησε μιλώντας στον Focus Fm ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος που υποστήριξε πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές η Βουλή δεν θα έπρεπε να κλείσει.

“Δεν κλείνεις την Βουλή, δεν βλέπουν τι έρχεται”; αναρωτηθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, που εκτίμησε ότι ζούμε σε μια παράκρουση, μια εικονική πραγματικότητα με τα Μέσα να παίζουν βρώμικο παιχνίδι.

“Η δυτικοδουλεία φαίνεται ξεκάθαρα. Ενώ μας έχουν αδειάσει όλοι οι σύμμαχοι, επιμένουν στην λογική της Ε.Ε. και της Αμερικανικής δορυφοροποιήσης της χώρας” τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύση λέγοντας ότι δυστυχώς δεν πήραμε μηνύματα από παρελθόν.
“Και στην Κύπρο το ίδιο έγινε, στην Κύπρο οι Αμερικανοί έβαλαν πλάτη, οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί “.

Ο κ. Βελόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, καθώς όπως δήλωσε υπάρχουν φωνές μέσα στη Νέα Δημοκρατία που λένε ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα φυλάνε στο μέλλον τα σύνορα μας.
“Είναι ανήκουστο. Πρέπει να δεχθούμε εκατομμύρια από αυτούς για να μην πεθάνει λέει η Ελλάδα…Θα μας σώσουν οι λαθρομετανάστες, θα φυλούν τον Έβρο, τα σύνορα από την Τουρκία;”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM, εδώ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares