Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος: Νέα βρώμικη και ψευδής επίθεση από συστημικό ΜΜΕ με αφορμή τη δήλωση για παρενέργειες φαρμάκου

Δέχθηκε επίθεση από συστημικό ΜΜΕ ο  πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος.

Προ ολίγων ημερών ο Κ.Βελόπουλος είχε  αναφέρει στην Βουλή την υπόθεση Γκοντεργκάν   και τις παρενέργειες που προκάλεσε το φάρμακο.

Ο Κ.Βελόπουλος επισήμανε πως σε όλο τον κόσμο πουλιόταν το φάρμακο και η εταιρεία εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές. Μετά από δύο χρόνια, τα παιδιά έβγαιναν χωρίς χέρια και χωρίς πόδια.

Ωστόσο για άλλη μια φορά  συστημικό ΜΜΕ επιτίθεται στον Κ.Βελοπουλο όπως θα δείτε .Ο τίτλος στο παρακάτω  άρθρο του iefimerida.gr είναι παραπλανητικός και δεν έχει καμία σχέση με την αναφορά του Κ.Βελόπουλου.Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης δεν αναφέρθηκε στο εμβόλιο , αλλά σε φάρμακο στην Γερμανία που προκαλεί παρενέργειες.

Πως είναι λογικό να ονομάζουν τον πρόεδρο συνωμοσιολόγο και να αποδίδουν την τροφή για προβληματισμό και περαιτέρω διερεύνηση σε πάγια τακτική κατά του εμβολίου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης δεν είπε ποτέ να απαγορευτεί το εμβόλιο αλλά ότι απαιτείται μεγαλύτερος  χρόνος  για να διαπιστωθεί αν το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα  ellinika hoaxes πολλάκις έχουν  επιτεθεί στον πρόεδρο της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλο στην ιστοσελίδα τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την αναφορά του Κ.Βελόπουλου στην Βουλή:

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:

«Χρειάζεται 3 χρόνια για να διαπιστωθεί αν είναι ασφαλές το εμβόλιο. Το λέει ο ΠΟΥ. Έχει μια ουσία το φάρμακο, και η εταιρεία έλεγε ότι είναι ασφαλές. Αλλά τα παιδιά τους έβγαιναν χωρίς χέρια και πόδια. Να το ψάξει ο πρωθυπουργός αν οι παρενέργειες βγουν μετά από 3 χρόνια;», αναρωτήθηκε ο Κ. Βελόπουλος και σε αντίστοιχο μήκος κύματος πρόσθεσε: «Στο Ισραήλ 13 άτομα με παρενέργειες. Δεν λέω να μην κάνουμε το εμβόλιο αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις», είπε.

«Θα δώσω κι ένα παράδειγμα. Την υπόθεση της Γκοντεργκάν. Η ιστορία του φαρμάκου αυτού είναι από την Γερμανία. Σε όλο τον κόσμο πουλιόταν το φάρμακο και η εταιρεία εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές. Μετά από δύο χρόνια, τα παιδιά έβγαιναν χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Δεν ήταν αρτιμελή. Η εταιρεία αποζημίωσε μετά από 30 χρόνια τους ανθρώπους» είπε και συμπλήρωσε πονηρά: «Κι αν οι παρενέργειες βγουν μετά από τρία χρόνια; Ένα ερώτημα είναι αυτό…».

Ακόμα αξίζει να σημειώσουμε πως η κυβέρνηση με την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» έδωσε χιλιάδες ευρώ σε ΜΜΕ.

 

Δεν μας κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη επίθεση από το εν λόγω site.

Δείτε τα ποσά που πήραν όλα τα ΜΜΕ:

Τα τηλεοπτικά κανάλια, τα ποσά κυμαίνονται από 2.473 ευρώ έως 967.188 ευρώ, στα έντυπα από 702 ευρώ έως 124.000 ευρώ και στις ιστοσελίδες από 1.240 ευρώ έως και 313.000 ευρώ. Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, η επιχορήγηση κυμαίνεται από 620 ευρώ έως 99.200 ευρώ. Η ανάδοχος εταιρεία έλαβε 411.985 ευρώ και τα συνολικά κονδύλια ανήλθαν σε 19.832.132,94 ευρώ. Όλα τα ποσά αντιστοιχούν στη συνολική αξία με ΦΠΑ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares