Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023

Κυριάκος Βελόπουλος: «Έχω βάλει στόχο ζωής να “τελειώσω” αυτή τη συμμορία που κυβερνάει την Ελλάδα»

 

Τα πρόσφατα θέματα της επικαιρότητας, όπως τη δολοφονία Ρουμπέτη και το ποιοι “κρύβονται” πίσω από αυτή, την κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ρόλο των βουλευτών Ροδόπης και την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για σύσταση Υπουργείου Οικογένειας σχολίασε, μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 και τη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

 

«Αυτή η συμμορία που κυβερνάει την Ελλάδα, και δεν αναφέρομαι μόνο στην Κυβέρνηση, αυτό το περιβάλλον του Μαξίμου, που μπαινοβγαίνουν πληρωμένοι δολοφόνοι, αυτοί οι ολιγάρχες που φιμώνουν κάθε φωνή που δε θέλουν (σ.σ. να ακουστεί) και δολοφονούν χαρακτήρες πολιτικών προσώπων, έχω βάλει στόχο ζωής να τους “τελειώσω”. Και το εννοώ», ανέφερε.

«Γι’ αυτό και θέλουν την Ελληνική Λύση εκτός Ελληνικού Κοινοβουλίου(…)Να βλέπεις κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μη μιλάνε. Άντε τα κανάλια να το καταλάβω. Αλλά τα κόμματα γιατί; Είναι πολλά τα λεφτά».

«24 δις ευρώ κερδίζουν πέντε-έξι ολιγάρχες και τα εκατό βαποράκια τους. Μαζί και οι πολιτικοί που τα παίρνουν χοντρά και οι σεκιουριτάδες του που απειλούν και σκοτώνουν κόσμο. Δε με “αγγίζουν” οι απειλές τους. Θα πάω μέχρι τέλους την ιστορία. Αυτή τη μπόχα της Αθήνας θα την ξεβρωμίσει Μακεδόνας», πρόσθεσε.

«Έστω μία ψήφο από κάθε οικογένεια να πάρουμε, να φτάσουμε στο 10% να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ζητάω από τους ψηφοφόρους, από κάθε οικογένεια μία ψήφο. Αν το κάνουν αυτό, θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα»

Για την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη τόνισε:

«Αν θέλουν να λύσουν το θέμα, το λύνουν. Κλείστε το Τουρκικό προξενείο. Αυτή είναι η λύση. Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους. Τα ΜΜΕ για να δημιουργήσουν ένα πατριωτικό, δεξί προφίλ στον Πρωθυπουργό, προσπαθούν να δείξουν ότι είναι Πατριώτης. Γιατί θέλει να “χτυπήσει” όσους είναι δεξιά του. Δηλαδή εμάς. Μόνο εμάς φοβάται. «Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ παλεύω για την Ελλάδα, τους Έλληνες(…) Ο κ. Μητσοτάκης πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για εκμάθηση Τουρκικών στα σχολεία της Ροδόπης κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης. Τι συζητάμε τώρα; Έχουν και οι ίδιοι Τούρκους βουλευτές. Και ξαφνικά στοχοποιούν το ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει όλη η Ελλάδα να γίνει ΝΔ για να το ευχαριστηθεί ο Πρωθυπουργός, θέλει 180 βουλευτές ο ίδιος για να μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα, να κάνει το Υπουργείο Οικογένειας, δηλαδή το Υπουργείο ΛΟΑΤΚΙ», ενώ για το “Υπουργείο Οικογένειας” υπογράμμισε:

«Να μη παραμυθιάζονται οι πολίτες. Θα πάμε για ένα Υπουργείο όπως στην Αμερική όπου οικογένεια θα θεωρείται ο πατέρας 1 και ο πατέρας 2. Δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους. Αλλά αυτά που γίνονται στα Gay Pride θέλει να τα επιβάλλει ο Πρωθυπουργός,επειδή είναι ΛΟΑΤΚΙ-λάτρης.Λες και το πρόβλημα της χώρας είναι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ»

«Το Υπουργείο Οικογένειας δεν είναι τίποτε άλλο παρά η είσοδος, το δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ να παντρεύονται, να υιοθετούν κλπ, αυτά που θέλουν να επιβάλλουν οι Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης»

«Ιδιωτικά ελικόπτερα, ιδιωτικά ασθενοφόρα. Ο άνθρωπος δουλεύει για την ιδιωτική υγεία. Οι Έλληνες θα πεθαίνουν στην καρότσα, αν δεν έχουν 500 ευρώ να νοσηλευτούν με το ιδιωτικό ασθενοφόρο(…) Για αυτό αγωνίζεται ο Πρωθυπουργός: γιατί τα πολλά λεφτά είναι στο μαύρο χρήμα από το πετρέλαιο, στα τσιγάρα, στην Υγεία και στους εξοπλισμούς. Σε αυτά αποδεικνύεται πρωταθλητής ο Πρωθυπουργός»

 

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-130623/

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares