Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος: Στο πλευρό των αγωνιζόμενων ακριτών του Έβρου – Διαπράττεται εθνικό έγκλημα στην περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου στον Έβρο.Εν μέσω θερμής υποδοχής, έγινε η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και κλιμακίου του κόμματος στον Έβρο, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα των ακριτών μας για αποτροπή του εθνικού εγκλήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση με την τοποθέτηση 2.000 παράνομων μεταναστών στα μετόπισθεν της πρώτης γραμμής άμυνας της πατρίδας. Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε την παροχή νομικής στήριξης και κάθε μορφής έμπρακτης συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών.Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον διοικητή της δομής παράνομων μεταναστών λέγοντας του ότι « Θα εκτελέσεις ότι λέει η Νέα Δημοκρατία γιατί και ο ίδιος είσαι Νέα Δημοκρατία!».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε τόσο τον δήμαρχο όσο και τον περιφερειάρχη ως αναξιόπιστους αφού και οι ίδιοι αλληλοχαρακτηρίζονται ως «ψεύτες» αναφορικά με τους ισχυρισμούς τους για την επέκταση της δομής.

Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο : Αδιανόητο πίσω από την άμυνα της Χώρας να βρίσκονται 1.500 λαθρομετανάστες @ellinikilisi @velopky

Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο : Αδιανόητο πίσω από την άμυνα της Χώρας να βρίσκονται 1.500 λαθρομετανάστες

Δημοσιεύτηκε από VoiceNews.gr στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

 

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο τόνισε πως : “Κάνουν επίταξη στα χωράφια όπως έκαναν στην Λέσβο.” “Πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Στρατού δεν μπορείς να βάζεις ανθρώπους που δεν ξέρουμε ποιοι είναι”

 

Κυριάκος Βελόπουλος από τον Έβρο: “Κάνουν επίταξη στα χωράφια όπως έκαναν στην Λέσβο.” “Πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Στρατού δεν μπορείς να βάζεις ανθρώπους που δεν ξέρουμε ποιοι είναι”

Δημοσιεύτηκε από VoiceNews.gr στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

 

 

Στην είσοδο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης περίμενε τον Κ.Βελόπουλο  ο Διοικητής της δομής, που του επεσήμανε ότι έχει εντολή να τον ενημερώσει και να τον ξεναγήσει σε αυτό εφ’ όσον το επιθυμεί. “Όχι δεν θέλω ενημέρωση, γιατί αναγκαστικά θα μου πεις ότι λέει ο Μηταράκης και το υπουργείο. Το υπουργείο λέει ψέματα στον κόσμο. Θέλω να ακούω αλήθειες. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, την δουλειά σου κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε hot spot, αν πρώτα δεν φύγουν όλοι αυτοί που είναι μέσα”.

 

Ο κ.Βελόπουλος ρώτησε τον Διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου πόσοι υπάλληλοι ΜΚΟ εργάζονται εκεί και του απάντησε γύρω στους 50, τους οποίους εξήγησε ότι δεν τους πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο αλλά οι ΜΚΟ. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι κάνει έγκλημα στην περιοχή με αυτό που ετοιμάζεται να υλοποιήσει και ενώ διαχρονικά οι Κυβερνήσεις των Αθηνών έχουν εγκαταλείψει αυτό τον ακριτικό τόπο. “Στην πλάτη του ελληνικού στρατού εδώ στα σύνορα, δεν βάζεις χιλιάδες ανθρώπους; που δεν ξέρεις από που είναι”.

Επίσης, καταλόγισε ευθύνες και στην τοπική αυτοδιοίκηση για την στάση της. Πολύ φοβάμαι ότι και η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μεγάλες ευθύνες. Που είναι εδώ ο δήμαρχος Ορεστιάδας; Που είναι ο δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης σας, οι οποίοι μαλώνουν μεταξύ τους ποιος λέει ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Shares