Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πόλος σταθερότητας

«Το μήνυμα είναι ένα: Ή με τις βιβλιοθήκες ή με τις βαριοπούλες! Εμείς ξέρουμε από ποια μεριά είμαστε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 13ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

«Είμαστε και πάλι εδώ, περισσότεροι παρά ποτέ, έτοιμοι να ανανεώσουμε τους δεσμούς της παράταξής μας με τη νέα γενιά. Ανιχνεύοντας τα ζητούμενα της εποχής, ο στόχος μας παραμένει ένας: σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, η Ελλάδα να είναι ένας πόλος σταθερότητας και προόδου και οι νέοι να έχουν μια καλύτερη ζωή από εκείνη των γονιών τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«Η ΟΝΝΕΔ, εδώ και 48 χρόνια, κατόρθωσε να καθιερώσει αξίες, μίλησε με τόλμη για πολιτικό φιλελευθερισμό και δικαιώματα», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο ρόλο που έπαιξε η νεολαία του κόμματος διαχρονικά στην ιστορία της παράταξης.

Στην εποχή μας, «η πολιτική» μόδα της Αριστεράς θαύμαζε τριτοκοσμικές χώρες, συνέχισε ο πρωθυπουργός, ενώ απευθυνόμενος στα μέλη της ΟΝΝΕΔ, σημείωσε: «Έχετε έναν διπλό ρόλο, από τη μία πλευρά να μεταφέρετε τις ιδέες μας σε κάθε νέο πολίτη και, από την άλλη, να εμπλουτίζετε την πολιτική μας με τα μηνύματα που παίρνετε από τη νέα γενιά».

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΟΝΝΕΔ «μεγάλωσε, καθώς προστέθηκαν 22.000 νέες εγγραφές μελών. Μια φορά Οννεδίτης, για πάντα Οννεδίτης!», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η ΟΝΝΕΔ «δεν λειτουργεί αποστειρωμένα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως, ερχόμενος στην αίθουσα του συνεδρίου, είδε μια βιβλιοθήκη, για να υπογραμμίσει καταχειροκροτούμενους:

«Το μήνυμα είναι ένα: Ή με τις βιβλιοθήκες ή με τις βαριοπούλες! Εμείς ξέρουμε από ποια μεριά είμαστε».

 

newsbomb.gr

Shares