Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κυριακή 11/6 στις 10:35 ο Κ. Βελόπουλος στον RealFM με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου

Την Κυριακή 11/6 στις 10:35 ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μιλήσει στο Real FM με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου

Στις 25 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο μπαράζ τηλεφωνημάτων στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι διαδικασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και οι πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν ξανά στο ποια κόμματα θέλουν να τους εκπροσωπούν στη Βουλή.

Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη, ανοίγει πλέον τον δρόμο για να κάνει τις αλλαγές που θέλει στα εθνικά θέματα, καταρρίπτοντας την εθνική πολιτική δεκαετιών, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Δεν θα έχει πλέον την ανάγκη των δηλώσεων Γεραπετρίτη για τα 6 ναυτικά μίλια. Δεν θα λογοδοτεί για κανένα Turkaegen το οποίο ισοδυναμεί με «Πρέσπες Αιγαίου».

Ο Μητσοτάκης έχει τώρα την δύναμη να επιβάλει ένα νέο σχέδιο Ανάν στον κυπριακό ελληνισμό, χωρίς να έχει εσωκομματικό αντίπαλο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για το Νίκο Χριστοδουλίδη να αντισταθεί στον εκβιασμό, καθώς η παντοδυναμία Μητσοτάκη θα του στερήσει τα ερείσματα στην μητέρα πατρίδα.

Τέλος, ο Μητσοτάκης θα κάνει το όνειρό του πατέρα του πραγματικότητα, «ξεκαθαρίζοντας» την κατάσταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με προσφυγή – express στην Χάγη, χωρίς να έχει προβεί προγενέστερα σε επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια. Με αυτόν τον τρόπο, θα νομιμοποιήσει έμμεσα το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης με μικρές τροποποιήσεις, ενώ θα αναγνωρίσει τουρκική κυριαρχία στην καρδιά του Αιγαίου.

Αυτό, διότι προσφυγή στην Χάγη χωρίς προγενέστερη επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης παντού, συνιστά απεμπόληση αυτού το κυριαρχικού δικαιώματος. Η Χάγη δεν αποφασίζει επί κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά επί ανακηρυγμένης εθνικής κυριαρχίας.

Η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών έχει ήδη γίνει από την παρούσα θητεία με πρόσχημα την βοήθεια στην Ουκρανία, οπότε με τα νέα εκλογικά δεδομένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φροντίσει να κλείσει όλα τα θέματα, με τέτοιον τρόπο μάλιστα που στο μέλλον καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει.

Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares