Κυριακή , 29 Μαΐου 2022

Κύπρος: Στα κατεχόμενα ένας από τους πλέον επικίνδυνους νονούς της Μαφίας

Η Τουρκία στέλνει στα κατεχόμενα τον Αλααττίν Τσακιτζί, έναν από τους δύο πλέον επικίνδυνους νονούς της Μαφίας.

Επικαλούμενη πληροφορίες του αρθρογράφου Τολγκά Σαρντάν της τουρκικής ιστοσελίδας Τ24, η τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Αβρούπα” δημοσίευσε πρωτοσέλιδα το θέμα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η εφημερίδα αναφέρει ότι λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε στην Τουρκία από τις δηλώσεις του μαφιόζου Σεντάτ Πέκερ, αποφασίστηκε ο Τσακιτζί να ζει εκτός των συνόρων της Τουρκίας μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας Τ24

Ο τούρκος αρθρογράφος της Τ24 επικαλείται πληροφορίες από πηγές της ασφάλειας, σύμφωνα με τις οποίες η “νέα αναγκαστική διεύθυνση διαμονής” του Τσακιτζί είναι στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου ετοιμάστηκε και ένα γραφείο για τον ίδιο.

Σημειώνοντας ότι μετά από τις δηλώσεις Πέκερ είπαν στον Τσακιτζί “σώπα και εξαφανίσου”, το δημοσίευμα αναφέρει ότι “ο Τσακιτζί που σύμφωνα με επίσημα αρχεία διευθύνει την πιο πολυπληθή εγκληματική οργάνωση της Τουρκίας, θα αναγκαστεί να διαμένει στην Κύπρο μέχρι να βγει έγκριση από την μητέρα πατρίδα”.

Alaattin Çakıcı, Sedat Peker'e 'sus' mesajı verdi! Soylu'ya gönderme

Αριστερά: Ο μαφιόζος Αλααττίν Τσακιτζί – Στο κέντρο: Ο τούρκος ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν Σοϊλού – Δεξιά: Ο μαφιόζος Σεντάτ Πέκερ

Ο Τσακιτζί θεωρείται ένας από τους κύριους λόγους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Σεντάτ Πέκερ, αρχηγός της άλλης εγκληματικής οργάνωσης της Τουρκίας, όπως αναφέρεται.

Πηγή: philenews

Του ειδικού συνεργάτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares