Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Kύπρος: Νέα διαμαρτυρία για το “El Diablo”… – Εξοργίζει τους Χριστιανούς η δήθεν τέχνη

Ξανά έξω από τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, (ΡΙΚ) αναμένεται να βρεθούν οι φίλοι του κινήματος “Χριστιανική Αντίσταση” για να διαμαρτυρηθούν για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, με τίτλο “El Diablo”.

Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρίες για την επιλογή του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν και το προηγούμενο διάστημα με πολίτες να φωνάζουν ενάντια στο “El Diablo”.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το σατανιστικό τραγούδι “El Diablo” από τις 18 μέχρι τις 22 Μαΐου εκπροσωπεί την πατρίδα μας σε έναν κακόφημο διαγωνισμό τραγουδιού. Ένα τραγούδι που συνεχώς λέει “Ερωτεύτηκα τον διάβολο!”…

Παρά την πληθώρα των αντιδράσεων… Παρά τις χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας… Παρά τις πάμπολλες επιστολές και εκκλήσεις προς όλους τους αρμόδιους… Οι υπεύθυνοι ΔΕΝ άκουσαν την κραυγή αγωνίας δεκάδων χιλιάδων πολιτών. Περιφρόνησαν τις συστάσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Χλεύασαν τη χριστιανική μας πίστη και διέγραψαν την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση της πατρίδας μας.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το «El Diablo» από το Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση» - Νέα Κύπρος

Η όλη σύλληψη, άσμα και χορευτικό, μοιάζουν να δημιουργούν την ατμόσφαιρα τελετής μαύρης μαγείας 

Το τραγούδι αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, διότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και όχι τον διάβολο. Διαμαρτυρόμαστε! Αντιστεκόμαστε! Προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο να ελεήσουν την πατρίδα μας και να μας συγχωρήσουν για αυτήν την πρωτόγνωρη βλασφημία.

Εκκλησία εναντίον «El Diablo»: «Να ακυρωθεί - Θλιβερή υποκουλτούρα, εξυμνεί τον διάβολο»

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, 21/03/2021: “El Diablo, να ακυρωθεί – θλιβερή υποκουλτούρα, εξυμνεί τον διάβολο”

Την Τετάρτη 19 Μαΐου, 5:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ., θα κάνουμε ανθρώπινη αλυσίδα έξω από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (Λεωφόρος ΡΙΚ) στην Αγλαντζιά και θα κρατούμε ΟΛΟΙ στα χέρια μας εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων μας. (Θα φορούμε μάσκα προσώπου και θα στεκόμαστε με αποστάσεις.) Θα ψάλλουμε τον Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στην εκδήλωσή μας θα έχουμε μόνο ένα μεγάλο πανό, που θα ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, το οποίο θα γράφει:

Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

Στο τέλος θα ψάλλουμε όλοι τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο στην Ελευθερία, διότι κάποιοι θέλουν να σκλαβώσουν την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο στα πλοκάμια του σατανισμού.

σ.σ. Το τραγούδι θεωρείται μάλιστα από τα “φαβορί” του εκφυλισμένου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κατεξοχήν παγκόσμια φερέφωνα της “παρά φύσιν” Νέας Τάξης Πραγμάτων για την προώθηση της φτήνιας, της υποκολτούρας και της προώθησης της ηθικής, πολιτισμικής και κοινωνικής κατάπτωσης του ανθρώπου.

Πηγή: Cyprus Times

Του ειδικού συνεργάτη

 

 

 

 

Shares