Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ στην Τούμπα

aek_2

 

Με πάρα πολλά προβλήματα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Στάνκοβιτς, Βράνιες, Άμραμπατ και Αραούχο


Η ΑΕΚ καλείται να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει πίσω της την ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά η Ένωση άλλωστε με το πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων που ακολουθεί και όταν μάλιστα αύριο (19/1 – 19:00) δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς Κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης εστίασε στα «παιδαριώδη λάθη», όπως τα χαρακτήρισε, που έγιναν στο ματς με τον Παναιτωλικό, στην ανάλυση που έκανε στους παίκτες του και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τούμπας, στο οποίο δεν θα έχει στη διάθεσή του πολλές βασικές του επιλογές!

Εκτός από τη δεδομένη απουσία του Αραούχο που συνεχίζει το ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, εκτός από τις βασικές επιλογές έμειναν ο ανέτοιμος ακόμα Στάνκοβιτς, ο Βράνιες και ο Άμραμπατ, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω μιας μυϊκής κάκωσης στην κνήμη που αποκόμισε από το ματς της Κυριακής.

 

Ακόμη στην αποστολή δεν βρίσκονται και ο Σάκχοφ με κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία, επίσης από το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και ο Τάνκοβιτς. Όσον αφορά τους Λάτσι και Γαλανόπουλο συνέχισαν το ατομικό και ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούν αντίστοιχα. Αντίθετα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Σιμάνσκι.

Να θυμίσουμε πως μετά το χθεσινό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή, ακόμα ένας παίκτης πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Απομονώθηκε και τέθηκε εκτός πλάνων.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.

Πηγή: Protothema.gr

Shares