Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κύπελλο Ελλάδας: Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ…

Πανέτοιμοι για την ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Cosmote Sports 2) και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού…

Με στόχο να πιέσει από το πρώτο λεπτό και να φτάσει στην ανατροπή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sports 2).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα και θα διεκδικήσουν σήμερα το πολυπόθητο εισιτήριο, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους κάτι λιγότερο από την πρόκριση.

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ώστε να φτάσουν στο γκολ, καθώς και να αποφύγουν τα εύκολα λάθη, αφού θεωρείται μονόδρομος το να κρατήσουν το «0» στην άμυνα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Παναθηναiκού αφορούν τους τραυματίες Νούνιες, Αποστολάκη, Κότσαρη, Βαγιαννίδη και Σέχου, που έμειναν εκτός αποστολής.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δηλαδή: Διούδης-Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα-Κουρμπέλης, Δώνης-Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ-Μακέντα

Πηγή: sport-fm.gr

Shares