Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Κυκλωτική κίνηση κατά της Ελλάδας-«Συμφωνία Ερντογάν – Ράμα να “φυτέψουν” τρεις πόλεις με μετανάστες στη Βόρεια Ήπειρο»…

«Είμαστε μαθημένοι στις απειλές»Ο αντιστράτηγος ε.α, Ιωάννης Μπαλτζώης στις 11/3, αναφέρθηκε στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήριζε «Ναζί» τους Έλληνες και αποκάλυψε τη συμφωνία του Τούρκου προέδρου με τον Αλβανό Πρωθυπουργό.

«Είμαστε μαθημένοι σε αυτές τις απειλές και θα έλεγα ότι αυτής της μορφής οι απειλές και οι δηλώσεις δείχνουν απελπισία.  Υφίσταται απανωτές ήττες, στο Ιντλίμπ, στη Μόσχα, στον Έβρο. Εκεί δεν το περίμενε και έκανε το μεγαλύτερο λάθος γιατί πήγε στην πιο καλά φρουρούμενη περιοχή της Ελλάδας , πήγε μετά στην Ευρώπη και ζήτησε συμπαράσταση, ούτε εκεί, πήγε στο ΝΑΤΟ ούτε εκεί βρήκε συμπαράσταση. Στον τουρκικό στρατό έχει φυλακίσει και έχει εκθέσει το 47% των ανωτάτων αξιωματικών. Ένας στους δύο ανώτατους αξιωματικούς είναι στη φυλακή», είπε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε για τη συμφωνία με τον Ράμα:

«Η συμφωνία είναι να φυτέψουν τρεις πόλεις στη Βόρεια Ήπειρο, στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας, στο Αργυρόκαστρο, στους Αγίους Σαράντα και στην Κονιτσά. Πρόσφυγες από την Τουρκία θα τους εγκαταστήσει εκεί, αυτό είναι παράνομο, απαράδεκτο και αντίθετο με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Έχουν μια αλλοίωση του πληθυσμού στον οποίο είναι υποχρεωμένος ο Ράμα, η Αλβανία, να τηρήσει σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει».

 

Shares