Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έβρος: Νέο σήριαλ με λαθρομετανάστες σε νησίδα, έστησαν Τούρκοι και ΜΚΟ

Νέο σήριαλ με λαθρομετανάστες σε νησίδα της περιοχής Κισσαρίου Σουφλίου, φαίνεται να “έστησαν” σήμερα οι Τούρκοι, σε συνεργασία με τις γνωστές ΜΚΟ και διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ήδη βρίσκονται εκεί ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης (η διαχείριση του στην προηγούμενη περίπτωση του Δεκαπενταύγουστου μόνο καλή δεν ήταν), αλλά και συνεργείο της ΕΜΑΚ, προκειμένου να βοηθήσει αν χρειαστεί σε περίπτωση απεγκλωβισμού λαθρομεταναστών. Φαίνεται μάλιστα και πάλι η Αστυνομία να ενημερώθηκε από τις γνωστές ΜΚΟ για τον… περίεργο ρόλο τους στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ, οι οποίοι έχουν αναλάβει… εργολαβικά το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως είχε επισημάνει και τον περασμένο Αύγουστο το Evros-news.gr και σχεδόν αμέσως το επικαλέστηκε και η Κυβέρνηση με διάφορους υπουργούς της, οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει “εργαλιοποίηση” των διαφόρων νησίδων που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Έβρου. Με “συμμάχους” φυσικά τις γνωστές ΜΚΟ και τους δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ (βλέπε Χρηστίδης του γερμανικού περιοδικού The Spiegel) αλλά και αριστερών ελληνικών ΜΜΕ όπως η “Εφημερίδα των Συντακτών” (για να βοηθήσει όπως πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στο εξωτερικό εναντίον της Ελλάδας.

Όλα αυτά μάλιστα έρχονται δυο ημέρες μετά την επίσκεψη στην περιοχή του υπουργού προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και την αυτοψία του και στις νησίδες του ποταμού Έβρου μεταξύ Σουφλίου και Διδυμοτείχου, αλλά και των δηλώσεων που έκανε σήμερα

 

 

directus.gr

 

 

Shares