Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Αρχίζουν έργα ασφαλτόστρωσης…

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Αρχίζουν έργα ασφαλτόστρωσης...

Έργα σε κεντρικούς δρόμους θα αρχίσουν να εκτελούνται από σήμερα στην Αθήνα με αποτέλεσμα μερικοί δρόμοι να κλείσουν τις νυχτερινές ώρες.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει για τα έργα ασφαλτόστρωσης που ξεκινούν στο κέντρο της Αθήνας και ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα υποστούν.

Για την υλοποίηση των σχετικών έργων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Στο πρόγραμμα ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα με προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ βρίσκονται οι εξής δρόμοι: Βασιλίσσης Όλγας, Αρδηττού, Υμηττού, Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Υμηττού, Αριστείδου, Ασκληπιού, Ευριπίδου, Ζωοδόχου Πηγής, Σόλωνος, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Νίκης και Βουλής.

Για την λιγότερη ταλαιπωρία, οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 11:00 μ.μ. – 06:00 π.μ..

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας (από Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας έως Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου).

Επίσης καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares