Παρασκευή , 19 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Κτηνοτρόφος διατηρούσε χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν


Δεν περνάει μέρα που να μην εντοπιστεί χασισοφυτεία σε κάποια περιοχή του Ρεθύμνου! Μετά τις έξι φυτείες με τα συνολικά 133 δενδρύλλια που είχαν εντοπιστεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, την Παρασκευή πήρε… σειρά ο Δήμος Αμαρίου!

Ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στις αστυνομικές υπηρεσίες, οργανώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και έγιναν έρευνες στην κατοικία, το ποιμνιοστάσιο και τους εξωτερικούς χώρους ενός κτηνοτρόφου. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν τρεις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε συνολικά 39 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε το ποσό των 7.000 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του καλλιεργητή και θεωρείται ότι προέρχονται από την πώληση της παραγωγής. Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares