Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Κτηνωδία στα Χανιά: Κτηνοτρόφος κρέμασε και έγδαρε ζωντανούς δύο σκύλους

Συνελήφθη μετά από τέσσερις μήνες – Δηλητηρίασαν 100 κατσίκια στις Σέρρες


Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μετά από τέσσερις μήνες το ανθρωπόμορφο τέρας που είχε προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα, όταν βασάνισε με τρόπο που θύμιζε Ιερά Εξέταση δυο ανυπεράσπιστα σκυλιά και στη συνέχεια τα κρέμασε σε ένα δέντρο όπου τα έγδαρε ζωντανά!

Τα άτυχα ζώα είχαν βρεθεί φρικτά κακοποιημένα στις 11 Αυγούστου στην περιοχή Κεραμειά του Δήμου Χανίων, αλλά ο απάνθρωπος βασανιστής τους δεν είχε εντοπιστεί. Ωστόσο, η Ασφάλεια Χανίων εξιχνίασε την πρωτοφανή υπόθεση και συνέλαβε μετά από πολύμηνη έρευνα τον δράστη, έναν 53χρονο κτηνοτρόφο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που είναι πλέον κακούργημα, αλλά και για ζωοκλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Επιπλέον, του βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 60.000 ευρώ.

Θανάτωσαν κοπάδι από 100 ζώα στις Σέρρες!

«Πάγωσε» ο ιδιοκτήτης ενός κοπαδιού με κατσίκια, όταν πήγε να βρει τα ζώα του που είχε αφήσει να βοσκήσουν ελεύθερα στον ορεινό όγκο του Δήμου Βισαλτίας κοντά στην κοινότητα Τερπνή και τα βρήκε σχεδόν όλα νεκρά! Όπως κατήγγειλε, άγνωστοι δηλητηρίασαν τις προηγούμενες ημέρες περίπου 100 ζώα, τα πτώματα των οποίων βρήκε διάσπαρτα στην περιοχή, ακόμη και μέσα στο δάσος

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares