Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Τι λέει η 20χρονη θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη – «Ένιωσα το πάτημα της ρόδας»

«Τα παιδιά που το έκαναν αυτό ήταν νέα. Στην ηλικία μου. Κοίταξα τον συνοδηγό του φευγαλέα και εκείνος γέλαγε σαν να μην είχαν καταλάβει τι είχαν κάνει»


Τι λέει η νεαρή κοπέλα που αναγκάστηκε πάρει ταξί για να μεταβεί χτυπημένη στο νοσοκομείο

Με νάρθηκα και ραγισμένο πόδι επέστρεψε η 20χρονη Σίσσυ σπίτι της τα ξημερώματα Παρασκευής όταν ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε.

«Με χτύπησε και με εγκατέλειψε στο δρόμο»

«Το είδε ότι δεν με σκότωσε θα μπορούσε να σταματήσει να μου πει “είσαι καλά; θες βοήθεια; Να καλέσω ασθενοφόρο τίποτα;”» λέει η 20χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Live News»

Αντ’ αυτού ο οδηγός και μάλιστα νεαρής ηλικίας ανέκτησε ταχύτητα και χασκογελώντας τράπηκε σε φυγή.

«Τα παιδιά που το έκαναν αυτό ήταν νέα. Στην ηλικία μου. Κοίταξα τον συνοδηγό του φευγαλέα και εκείνος γέλαγε σαν να μην είχαν καταλάβει τι είχαν κάνει» περιγράφει το θύμα.

 

«Ένιωσα το πάτημα της ρόδας»

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα Παρασκευής στον παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου. Ο δρόμος έσφυζε από ζωή και η 20χρονη φοιτήτρια με την παρέα της αποχωρούσαν από νυχτερινό μαγαζί, που διασκέδαζαν.

«Αυτός πήγε να στρίψει καθόταν πλάτη στο δρόμο. Τον βλέπω να με πατάει από τον αστράγαλο στη φτέρνα αλλά καβάλησε και τη γάμπα. Το ανατριχιαστικό ήταν ότι ένιωσα τη ρόδα να ανεβοκατεβαίνει στη γάμπα μου. Πόνεσε πάρα πολύ» αποκαλύπτει.

Ο οδηγός καταφέρνει να στρίψει στο στενό χωρίς να προλάβει κανείς να δει τις πινακίδες του.

«Έδωσα την κατάθεση μου, δήλωσα και 3 φίλους μου ως μάρτυρες. Ευελπιστώ ότι θα δείξουν κάτι και οι κάμερες από τα γειτονικά μαγαζιά» συμπληρώνει.

Το σκουρόχρωμο αμάξι έχει γίνει καπνός και στο σημείο επικρατεί πανικός. Η 20χρονη φοιτήτρια τελικά αποφασίζει να καλέσει ταξί ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο νοσοκομείο.

«Μου έχουν βάλει νάρθηκα για μερικές εβδομάδες. Κάνω αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά κάθε μέρα. Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία» δηλώνει η 20χρονη.

Φόβος και τρόμος η παραλιακή

Αλλά δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Είναι ο ίδιος δρόμος που πριν 7 μήνες είχε επικρατήσει πανζουρλισμός όταν θαμώνας επιχείρησε να εισβάλλει στο ίδιο παραλιακό μαγαζί με το 4χ4 αγροτικό του.

Η Σίσσυ αναρρώνει σπίτι της με το ατύχημα πάντως να την καθήλωσε στο κρεβάτι την χειρότερη χρονική στιγμή μιας και η ίδια μόλις είχε ξεκινήσει να εργάζεται για τη σεζόν ενώ παράλληλα έδινε και για την εξεταστική της στο πανεπιστήμιο.

«Υπήρχαν ημερομηνίες covid, όποιος κολλούσε πήγαινε άλλες ημερομηνίες να δώσει. Τώρα αυτό καταργήθηκε και επομένως μου είπαν ή Σεπτέμβριο ή προσπάθησε. Ε θα προσπαθήσω τι να κάνω. Δεν μπορώ να το αφήσω» εξηγεί.

Η Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση ενώ γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του δράστη που επέβαινε στο σκουρόχρωμα ΙΧ.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares