Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κρήτη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 46χρονου που κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή του κόρη

Κρήτη: Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 46χρονου άνδρα που έχει ήδη προφυλακιστεί για τον βιασμό της 13χρονης θετής του κόρης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από την αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση στοιχείων – σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη – αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-722232 και 2810-722236 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για τον Γιακουμάκη Εμμανουήλ του Μιχαήλ και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο.

PHOTO GALLERY

Βρίσκεται ήδη στη φυλακή
Στη φυλακή παραμένει ο 46χρονος πατριός ο οποίος μετά την απολογία του, την περασμένη Πέμπτη, κρίθηκε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή προφυλακιστέος.

Ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες ενώ την άποψή του υποστηρίζει τόσο η μητέρα όσο και η θεία της 13χρονης που κατέθεσαν ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

Την ίδια ώρα, η 13χρονη επιμένει στις καταγγελίες της και έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται και παιδοψυχολόγοι.

Έκανε την καταγγελία σε εκπαιδευτικό
Η 13χρονη πριν λίγες ημέρες εκμυστηρεύτηκε τα όσα ζούσε σε εκπαιδευτικό κάνοντας όμως λόγο ότι πρόκειται για φίλη της.

Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κοπέλα βιάστηκε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο ενώ το 13χρονο παιδί διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

photo

 

photo

 

newsbomb.gr

Shares