Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Κρήτη: Πατέρας και υιός συνελήφθησαν για δενδρύλια και χασίς – Που έπαιρναν τα ναρκωτικά

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο της Κρητης. Σημειώθηκαν συνολικά τρεις συλλήψεις, συνολικά, χθες στο δήμο Φαιστού, σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη συνελήφθησαν ένας 56χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του για κάνναβη κι ακόμα ένας 60χρονος με δενδρύλλια χασίς.

Συνελήφθησαν χθες σε περιοχές του Δήμου Φαιστού και σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, τρεις Έλληνες, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, το απόγευμα της Τρίτης 12.07.22 εντοπίστηκε ο ένας Έλληνας να αποκρύπτει ναρκωτικές ουσίες σε θαμνώδη υπαίθριο χώρο (καβάντζα), στο Ζαρό. Πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα, γνώριμο των διωκτικών αρχών.

Στο πλαίσιο αυτό χθες το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του 56χρονου όπου διαμένει και ο 29χρονος γιος του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Βρέθηκαν1.277 γραμμάρια κάνναβης το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και

Σπόροι κάνναβης
Ακόμη σε έτερη αγροτική τοποθεσία βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον σε ακόμη μία επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες 13.07.2022 σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού εντοπίστηκε ημεδαπός και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 207 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του άνδρα, 60 ετών, καθώς και στην αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κάνναβη Κρητη

Κάνναβη Κρητη

Κάνναβη Κρητη

 

 

the toc

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares