Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κρήτη: Ο αξιοζήλευτος και ρομαντικός γάμος του γιου του Δημάρχου

Σπουδαία μέρα η χθεσινή για το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη, Μανώλη Φραγκάκη και τη σύζυγο του Ελευθερία. Ο δευτερότοκος γιος της οικογένειας Γιάννης Φραγκάκης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, με την οποία έχουν και δυο παιδιά, σε μια τελετή βγαλμένη από όνειρο.

Οι ίδιοι έλαμπαν από ευτυχία, οι κουμπάροι Σάντυ Παναγοπούλου και Μιχάλης Φραγκουλάκης επίσης, οι γονείς των νεονύμφων το ίδιο και οι εκατοντάδες καλεσμένοι στον Κήπο των Αισθήσεων έζησαν μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο Μανωλης Φραγκάκης άφησε για λίγο τις σκοτούρες και την καθημερινή μάχη με τα προβλήματα που ένα χρόνο τώρα δεν τον άφησαν να ανασάνει και ευχαριστήθηκε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Στην ευχάριστη αυτή στιγμή της οικογένειας βρέθηκαν συγγενείς των δυο οικογενειών, φίλοι και συνεργάτες του δημάρχου από το δήμο Μινώα και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, συνεργάτες του από την επιχειρηματική του δραστηριότητα και αρκετοί παράγοντες από το χώρο της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης. Δείτε τις εικόνες του cretalive.gr…

 

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares