Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Κρήτη: Η κατάρα της γιαγιάς που της βίασαν το ανήλικο εγγόνι-ΒΙΝΤΕΟ

Παρά το ότι ο κατηγορούμενος υποστήριξε ξανά ότι είναι αθώος, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε εκ νέου ένοχο τον 62χρονο, στον οποίο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, κατά συγχώνευση.

Η γιαγιά του ανήλικου, που ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που μεγάλωσε το παιδί από πολύ μικρή ηλικία, μίλησε μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Η 79χρονη γυναίκα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι συγγενείς του κατηγορούμενου τον υπερασπίζονταν, κάνοντας ακόμη λόγο για προσπάθεια να τη «βγάλουν ακατάλληλη και το παιδί ότι ήτανε τρελό. Ωστόσο, σήμερα έλαμψε η αλήθεια!».

Η φρικιαστική υπόθεση είχε έρθει στο «φως» μετά από καταγγελία που έκανε η πριν από μερικά χρόνια η γιαγιά του παιδιού. Σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο μικρός φέρεται να κακοποιείτο σεξουαλικά από τον 62χρονο -σήμερα- μακρινό συγγενή του, από το 2016 έως το 2018, κατά το χρονικό διάστημα που το παιδί ήταν 9 έως 11 ετών.

Ο ανήλικος αποκάλυψε στη γιαγιά του τα όσα φέρεται να βίωνε, όταν εκείνη είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο κι έπρεπε να λείψει για μερικές ημέρες από κοντά του.

«Έλεος να μην τους εδώσει ο Θεός!»

«Έλεος να μην τους εδώσει ο Θεός!» ανέφερε χθες, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV η 79χρονη. «Αυτό το κάθαρμα πλησίασε τον πιτσιρικά, τον εγγονό μου, του έλεγε ότι τα «παιδιά τα εγγόνια μου τα κάνω και τα κάνε μπροστά του».

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα, ο εγγονός της της είχε πει «Αυτά όλα γιαγιά δεν σου τα μαρτυρούσα γιατί είπε ότι θα μας εκάψει το σπίτι, ότι θα μας εσκοτώσει, ότι θα σκοτώσει τον μπαμπά μου κι εγώ είμαι ορφανό».

«Κι έτσι το παιδί μου είπε ο τάδες μου ήκανε αυτό το πράγμα και τα εγγόνια του μαζί, με πήγαινε σε στάβλους, με πήγαινε στο νεκροταφείο…» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV η γιαγιά του παιδιού.

Εξάλλου, σύμφωνα με την 79χρονη, ο εγγονός της είναι πλέον «σε καλή κατάσταση, αλλά ποτέ δεν θα φύγει από την ψυχή του ο πόνος, ορφανό χωρίς μανούλα…». Ας σημειωθεί ότι η γιαγιά εμφανίστηκε εξοργισμένη με τον 62χρονο, αναφέροντας: «Να καεί η οικογένειά του απου ήθελε και σήμερα να με συκοφαντήσει!».

daynight.gr

Shares