Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κρήτη: 20 χρονος δάγκωσε αστυνομικο στο πηγούνι και του έκοψε κομμάτι

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου


Σύμφωνα με το Mega, σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ηρακλείου σε δύο άτομα, ο ένας εξ αυτών επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, με συνέπεια να τον δαγκώσει στο πρόσωπο και να του κόψει κομμάτι από το πηγούνι.

Το στέλεχος της ΟΠΚΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τα δύο άτομα συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Όταν ζητήσαμε να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός στο Mega, και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια τους ζήτησαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, δεν τους άρεσε.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο ένας από αυτούς τους είπε ότι θα πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο, λέγοντάς τους «θα δείτε τι θα πάθετε». «Του κατέβασα το χέρι και στη συνέχεια με τράβηξε. Βρέθηκα στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Οταν καταφέραμε να του περάσουμε χειροπέδες, είδα αίματα στο πρόσωπό του. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares