Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κινείται νομικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται δικαστικά κατά της Γιουβέντους για να εισπράξει χρήματα που δεν του δόθηκαν κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζητά από την Γιουβέντους το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ που έμειναν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Covid-19.

Αφού ζήτησε τα έγγραφα από την Εισαγγελία του Τορίνο ο CR7 αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Κάτι που είχε κάνει και ο Ντιμπάλα, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε συμφωνία με τον σύλλογο για την είσπραξη των περίπου 3 εκατομμυρίων καθυστερημένων μισθών του.

Μετά τη διακοπή του ποδοσφαίρου για 105 ημέρες, από τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Ιουνίου 2020, επετράπη η πρώτη επανέναρξη χωρίς την παρουσία του κοινού στο γήπεδο, αυξάνοντας τις δυσκολίες των συλλόγων λόγω έλλειψης εσόδων από τα ταμεία.

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», στην εποχή της Covid-19 έκανε δύο μισθολογικές κινήσεις, το 2020 και το 2021. Η πρώτη πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αφορούσε ολόκληρη την ομάδα συν τον προπονητή εκείνης της χρονιάς, τον Μαουρίτσιο Σάρι, η δεύτερη συζητήθηκε ξεχωριστά με κάθε παίκτη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ετήσιες αποδοχές 31 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «παγωμένους» μήνες λόγω Covid, να μην έχουν εισπραχθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά κατά της ιταλικής ομάδας.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares