Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κινείται νομικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται δικαστικά κατά της Γιουβέντους για να εισπράξει χρήματα που δεν του δόθηκαν κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζητά από την Γιουβέντους το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ που έμειναν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Covid-19.

Αφού ζήτησε τα έγγραφα από την Εισαγγελία του Τορίνο ο CR7 αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Κάτι που είχε κάνει και ο Ντιμπάλα, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε συμφωνία με τον σύλλογο για την είσπραξη των περίπου 3 εκατομμυρίων καθυστερημένων μισθών του.

Μετά τη διακοπή του ποδοσφαίρου για 105 ημέρες, από τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Ιουνίου 2020, επετράπη η πρώτη επανέναρξη χωρίς την παρουσία του κοινού στο γήπεδο, αυξάνοντας τις δυσκολίες των συλλόγων λόγω έλλειψης εσόδων από τα ταμεία.

Η Γιουβέντους, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», στην εποχή της Covid-19 έκανε δύο μισθολογικές κινήσεις, το 2020 και το 2021. Η πρώτη πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αφορούσε ολόκληρη την ομάδα συν τον προπονητή εκείνης της χρονιάς, τον Μαουρίτσιο Σάρι, η δεύτερη συζητήθηκε ξεχωριστά με κάθε παίκτη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ετήσιες αποδοχές 31 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «παγωμένους» μήνες λόγω Covid, να μην έχουν εισπραχθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά κατά της ιταλικής ομάδας.

 

newsbomb.gr

Shares