Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φεύγει τον Ιανουάριο από τη Γιουνάιτεντ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φεύγει τον Ιανουάριο από τη Γιουνάιτεντ», σύμφωνα με το Sky Germany

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ του «Sky Germany», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, με πιθανότερο προορισμό του CR7 την Σπόρτινγκ.

Μετά την επεισοδιακή θερινή μεταγραφική περίοδο, όπου οι φήμες για την αποχώρηση του Πορτογάλλου, από το Μάντσεστερ, είχαν “φουντώσει”, ο Γερμανός ρεπόρτερ και το Sky Germany μετέδωσαν ότι, στη Γιουνάιτεντ καταστρώνουν τα σχέδια ενόψει του β’ μισού της σεζόν χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για απόφαση του κλαμπ με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, το οποίο η διοίκηση είναι διατεθειμένη να ενισχύσει σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ήδη, μάλιστα, οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του CR7 στη γραμμή κρούσης, με ένα όνομα που «παίζει» δυνατά να είναι αυτό του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τη φετινή σεζόν (10 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές).

 

Ως προς το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», πιθανός προορισμός αυτή τη στιγμή φαντάζει η επιστροφή του στο κλαμπ που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά το γεγονός πως ο Ρούμπεν Αμορίμ πριν από λίγο διάστημα είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να προσφέρει στον Κριστιάνο τα χρήματα που ζητάει.

Πηγή: fosonline.gr

Shares