Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023

Κρίσιμες ώρες για Πελέ: Συγκλονιστικό βίντεο

Ο Πελέ θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται. Στο πλευρό του θρύλου του ποδοσφαίρου βρίσκεται η οικογένεια του.

Η κόρη του Πελέ, Κέλι, βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και αρκετές μέρες, ενώ στο νοσοκομείο πήγε και ο αδερφός της Εντίνιο.

Στο μεταξύ, οι εγγονές του Πελέ τον βοήθησαν να κάνει βιντεοκλήση με άλλα συγγενικά πρόσωπα που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια κύπελλα, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Λίγα λεπτά πριν από αυτήν την ανακοίνωση, δύο από τις κόρες του Πελέ, η Κέλι Νασιμέντο και η Φλάβια Αράντες, είχαν ανακοινώσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι ο πατέρας τους θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Κυριακή, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία της Φλάβια να κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του πατέρα τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης στο διάστημα της νοσηλείας του και ιδίως από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares