Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Κούλουμα 2023: Πώς θα λειτουργήσουν αγορά και καταστήματα

Ανοιχτά θα παραμείνουν ορισμένα καταστήματα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, 27/2, ώστε οι πολίτες να μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια. 

Η συγκεκριμένη μέρα, που φέτος πέφτει στις 27 Φεβρουαρίου, δεν είναι στις επίσημες αργίες. Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, τα καταστήματα τροφίμων λειτουργούν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα. Η αγορά του Ρέντη συνήθως μένει ανοικτή μέχρι και το μεσημέρι, ενώ ανοικτή θα είναι και η Βαρβάκειος αγορά στο κέντρο της Αθήνας. Τα αρτοποιία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά, ωστόσο, ανοικτά θα είναι τα μίνι μάρκετ.

Όσο για το ωράριο, αυτό έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΚΑΑ για τις μέρες έως και 28 Φεβρουαρίου 2023. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, οι περισσότεροι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά όλο το βράδυ της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Κανονικά οι λαϊκές αγορές  

Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Πηγή: newsbreak

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares