Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Κουκάκι: Αινιγματική για τα αίτια δολοφονίας η νέα δήλωση του δολοφόνου

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την νέα δολοφονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα (24.06.2022) στο Κουκάκι. Θύμα μια 46χρονη, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον 53χρονο σύζυγο της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη για την δολοφονία της γυναίκας του, είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…». Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι τους στο Κουκάκι, και όπως είπε, πριν πάει να πέσει με το αυτοκίνητο του στον γκρεμό, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες των χεριών του.

Πριν όμως απ’ όλα αυτά, ο 53χρονος τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε ότι σκότωσε την 46χρονη μητέρα του. «Σκότωσα τη μητέρα σου», φέρεται να είπε στον 24χρονο γιο του. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του.

Ο 24χρονος επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στο Κουκάκι και βρήκε την μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της.

Τελικά υπήρχε μίσος που σχετίζεται με το άλλο φύλο στο παρασκήνιο του δράστη, ή πίσω από τον αλκοολισμό κρυβόντουσαν ήδη φουντωμένα ψυχολογικά προβλήματα; 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares