Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Είναι φυσιολογικό κορίτσι

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας, με τον ποινικολόγο να δηλώνει πως η κατηγορούμενη θα αθωωθεί.

«Η κυρία Πισπιρίγκου γέννησε και έχασε τρία παιδιά, τα δύο από τα τρία έχασαν τη ζωή τους στα νοσοκομεία. Η κυρία Πισπιρίγκου, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια, όταν χάθηκε το 2ο παιδί δεν πίστεψε όσα τους είπαν οι γιατροί και έκανε μήνυση στους γιατρούς. Η Μαλένα και η Ίριδια χάθηκαν από παθολογικά αίτια. Πεθαίνει ακολούθως το βρέφος, για το οποίο κανείς δεν είπε ότι έπασχε από κίρρωση του ήπατος και το άλλο από καρδιά (η Τζωρτζίνα). Κανείς δεν τα είπε γιατί δεν τους βόλευε», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας στο Action24.

Στη συνέχεια ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου πρόσθεσε: «Κι έρχονται ξαφνικά, επειδή πέθαναν τρία παιδιά, να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να λένε ότι υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες. Είναι δυνατόν η μάνα να σκότωσε τα παιδιά της και να πηγαίνει στη δικαιοσύνη και να ζητάει να γίνει έλεγχος από τι πέθανε το παιδί;».

Καταλήγοντας, ο κ. Κούγιας είπε μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά παρακολουθούνταν μόνιμα, υπάρχουν ιατρικοί φάκελοι. Έμεινε σαν το σκυλί στο αμπέλι μία γυναίκα και έβγαιναν οι ψυχίατροι και έναν αναλύσεις στην τηλεόραση. Κι έλεγαν ότι σκοτώνει τα παιδιά. Μιλάμε για ένα φυσιολογικό κορίτσι, όταν το γνώρισα εγώ, αλλά αργά. Θα ζητήσω αναβολή της υπόθεσης και σε αυτή τη δική και στην επόμενη, αν γίνει δίκη, γιατί πιστεύω θα απαλλαγεί διά βουλεύματος. Ανέλαβα την υπόθεση για να βοηθήσω την δικαιοσύνη και την ελληνική κοινωνία»

 

newsbeast.gr

Shares