Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021

Κούγιας για Φολέγανδρο: Τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς είχε προβάλει και ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο, τόνισε ότι τόσο ο δράστης όσο και ο συνήγορός του πρέπει να προσέχουν τι ισχυρίζονται περί «ψυχικής παθήσεως».

Σε νέα προσωπική δήλωση για τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του δολοφόνου της άτυχης Γαρυφαλλιας Ψαρράκου περί ψυχικής παθήσεως προχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης τόνισε μεταξύ άλλων ότι τους ίδιους «κωμικούς» όπως τους χαρακτήρισε ισχυρισμούς του περί ψυχικης παθήσεως «είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη».

Υπενθυμίζεται ότι από το απόγευμα της Τετάρτης ο 30χρονος νοσηλευόταν στο κέντρο υγείας Νάξου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Mega προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Τελικά το πρωί της Πέμπτης πήρε εξιτήριο, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί τι πραγματικά έγινε.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως. Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares