Τετάρτη , 29 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Κούγιας: «Ακραία δικαστική πλάνη, είμαι βέβαιος ότι η Πισπιρίγκου είναι αθώα» – Βίντεο

Αιχμές από τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά της ανακρίτριας και ιατροδικαστών.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας μετά την κατάθεση αίτησης για εξαίρεση της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών από την υπόθεση και την αναβολή της απολογίας της κατηγορούμενης.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε εκ νέου «πυρά» κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος επίσης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Αλέξης Κούγιας απαντώντας στις αιχμές που άφησε νωρίτερα ο Γρηγόρης Λέων λέγοντας ότι είναι ο τέταρτος δικηγόρος που ανέλαβε την Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι είναι ο τέταρτος που την ανέλαβε γιατί «οι προηγούμενοι τρεις είχαν διοριστεί από τηλεοπτική εκπομπή» και ότι «δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να βγαίνουν σε εκπομπές».

Ο κ. Κούγιας μιλώντας για την υπόθεση υπογράμμισε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχει υπάρξει, σημειώνοντας ότι η κατηγορούμενη έχει καταστεί ένοχη μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές.

Σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε για εξαίρεση της ανακρίτριας σημείωσε πως το έκανε γιατί η συγκεκριμένη ανακρίτρια, αφήνοντας και αιχμές προς το πρόσωπό της, όπως είπε επί μήνες δεν έκανε καμία αντικειμενική ανακριτική πράξη. Πρόσθεσε ακόμα ότι η ανακρίτρια τόσο καιρό «έπρεπε να είχε κάνει αυτά που έκανε τις δυο τελευταίες ημέρες», αλλά έκανε τα μισά σύμφωνα με τον κ. Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους ιατροδικαστές τους οποίους, όπως είπε θα έπρεπε να είχε καλέσει η ανακρίτρια, καθώς και ιατροδικαστές με ειδικές γνώσεις, κάτι που όπως υποστηρίζει ο κ. Κούγιας δεν έγινε

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τους κ.κ. Καρακούκη και Καλογρηά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοδιορίστηκαν.

Τέλος, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι είναι βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα.

real.gr

Shares