Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Κώστας Φραγκολιάς για την φράση «νέοι και ωραίοι» – «Βγαίνετε και κατηγορείτε, τι είστε; Δικαστές είστε όλοι;»

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της εκπομπής Happy Day και αφορμή στάθηκε η κριτική που δέχθηκε στα social media η Σταματίνα Τσιμτσιλή χθες για την φράση «νέοι και ωραίοι» για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγνώμη και τοποθετήθηκε επί του θέματος, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς έγινε έξαλλος λέγοντας: «Γιατί ζητάς συγγνώμη; Δεν κατάλαβα»!

Και τόνισε: «Με αυτό που είπες εσύ, το «νέοι και ωραίοι» καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του πωπού και λένε ό,τι λένε, με αυτό καλύπτουμε έναν βιασμό; Ρε πάτε καλά εκεί έξω με αυτά που λέτε; Μου έχουν στείλει 15 χιλιάδες μηνύματα. Νομίζετε ότι έχω την όρεξη σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε και κανείς δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του να μου πει «Κώστα, είμαι ο τάδε και έχω αυτή την άποψη». Και βγαίνετε και κατηγορείτε;»!

Και υπογράμμισε ο Κώστας Φραγκολιάς: « Και όλο αυτό που γίνεται στα social που βλέπω βιντεάκια από διάφορους που βγαίνετε και κατηγορείτε, τι είστε, δικαστές είστε όλοι; Να βγει επώνυμα και να πει καταδικάζω αυτόν χωρίς να έχει αποδειχθεί ακόμα τίποτα; Επειδή είπε η Σταματίνα το «ωραίοι» σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό… Άσε με ρε Σταματίνα με αυτά που ακούω! Οι κομπλεξικοί όλοι που θέλουν να βγουν και να πουν την άποψή τους, αλλά ξέρετε τι λένε για τις απόψεις μας»!

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares