Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η λέξη μαμά είναι διαγραμμένη

Καθήλωσε με όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την μητέρα του.

Από καρδιάς για την δύσκολη λέξη μητέρα μίλησε, μέσα σε όλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά.

“Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου επειδή η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πέντε χρονών. Τα πράγματα που σε πονάνε τα διαγράφεις. Είναι αυτό που λέω συχνά, είναι ένα φωτογραφικό φιλμ που το καις για να μην σε πονάει. Άρα λοιπόν η λέξη μαμά για μένα είναι διαγραμμένη από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ και δεν είναι μια λέξη που την χρησιμοποιώ” εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Παράλληλα, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως “έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί νας δεις κάποιο παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέρα από το όριο που πρέπει να υπάρχει. Όταν σου δείχνει ο άλλος πως σκοτώνει τη γυναίκα του για να μην τον πιάσουν ή η άλλη πως έδινε την κεταμίνη στο παιδί της, αυτά είναι μηνύματα και μαθήματα σε νέα παιδιά που δεν ξέρεις πως μπορεί κάποια στιγμή να τα χρησιμοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι μια υπερβολή, δεν χρειάζονται αυτές οι λεπτομέρειες και δεν προσθέτουν τίποτα”.

 

newsit.gr

Shares