Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Κως: Το στοιχείο που «καρφώνει» τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 32χρονο Μπλαγκλαντεσιανό για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live και της Γιώτας Κηπουρού, το σήμα του κινητού του 32χρονου ενεργοποίησε την μοναδική κεραία που βρισκόταν κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της Αναστάζια. Η εν λόγω περιοχή της Κω, είναι μία περιοχή που δεν έχει πολλά σπίτια τόσο κοντά, συνεπώς οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν αρκετές κεραίες στο σημείο.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το υλικό από την κάμερα σε συνδυασμό με το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της Αναστάζια, περιορίζουν τον τόπο του εγκλήματος στα 400 μέτρα περίπου από το σπίτι του, με ακτίνα προς το σημείο που βρέθηκε τελικά νεκρή στις Αλυκές.

«Δεν είχα ξαναπάει στο συγκεκριμένο παιδί. Υπήρχε όγκος από στάχυ. Ήταν πάνω από το έδαφος πολύ καλά καλυμμένη. Υπήρχανε στοιχεία σκηνικού, γι’ αυτό έβαλα λίγο να δουλέψει το μυαλό μου, λίγο οι πληροφορίες μου γύρω γύρω απ’ ό,τι άκουγα. Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και δούλεψα πολύ με τις αισθήσεις μου στο σημείο», είπε η εθελόντρια που βρήκε τη σορό.

Στην ίδια ακτίνα μέτρων, τοποθετείται και το σημείο όπου είχε βρεθεί πεταμένο το κινητό της Αναστάζια, χωρίς την κάρτα SIM. Η ώρα που έπαψε να εκπέμπει σήμα είναι και η ώρα που εκτιμάται ότι η 27χρονη από την Πολωνία δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο 32χρονος, στην χθεσινή του κατάθεση στην ανακρίτρια, δεν αποκλείεται να έκανε μία προσπάθεια να ενοχοποιήσει τον σύντροφο της Αναστάζια, γι’ αυτό και ανέφερε ότι την άφησε εκεί που είχε το ζευγάρι ραντεβού.

Στην πραγματικότητα, αυτό που εκτιμάται είναι ότι με πρόφαση το συγκεκριμένο ραντεβού, ο κατηγορούμενος πια έπεισε την 27χρονη ότι θα τη μετέφερε εκείνος με το μηχανάκι του, αλλά δεν έφτασαν ποτέ. Κάπου στη διαδρομή, από το σπίτι του ως τις Αλυκές, φέρεται να της επιτέθηκε, πιθανότατα για να τη βιάσει και εν τέλει να την σκότωσε. Εκτιμάται δε ότι ο τόπος του εγκλήματος, εάν δεν είναι το ίδιο το σημείο που βρέθηκε η σορός της, ίσως είναι πολύ κοντά σε αυτό.

«Στεκόμουν πολύ σε λεπτομέρειες, αυτό ήταν το θέμα. Είδα όπως είναι η μαρτυρία ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έτρεχε πανικόβλητος και είχε πάνω του πολλά αγκάθια, στάχυα, ήταν όλα τα στοιχεία τα οποία ήταν μπροστά μου συγκεντρωμένα. Υπήρχαν τα στοιχεία της φύσης αλλά όχι με την ισορροπία που την ξέρουμε. Υπήρχε σκηνικό. Κάτι που εμένα δε μου κολλούσε», συμπληρώνει η εθελόντρια.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε ότι “ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει βιαστεί” η Αναστάζια, προσθέτοντας ότι ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού έχει βοηθήσει πολύ την έρευνα των αρχών.

 

newsIT.g

Shares