Κυριακή , 11 Ιουνίου 2023
Τελευταία Νέα

Κορυφώνεται η προεκλογική επιδοματική πολιτική – Έρχονται τρία νέα καλάθια

Το αρμόδιο υπουργείο έχει στο πλάνο να «τρέξει» ένα «καλάθι νοικοκυριού», το οποίο θα περιλαμβάνει νηστίσιμα προϊόντα λόγω Σαρακοστής

Τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού» αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα από το υπουργείο Ανάπτυξης με αφορμή και τις γιορτές του Πάσχα.

Όπως όλα δείχνουν, το αρμόδιο υπουργείο έχει στο πλάνο να «τρέξει» ένα «καλάθι νοικοκυριού», το οποίο θα περιλαμβάνει νηστίσιμα προϊόντα λόγω Σαρακοστής. Ακόμη, σχεδιάζεται να δοθεί ένα καλάθι με είδη που θα αφορούν στο τραπέζι του Πάσχα και επίσης υπάρχει η σκέψη να δοθεί ένα καλάθι για τα παιδιά.

Το σαρακοστιανό καλάθι υπολογίζεται να είναι έτοιμο περί τα τέλη Φεβρουαρίου, λίγες μέρες πριν από την Καθαρά Δευτέρα, ενώ όσο πλησιάζουμε προς τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ενταχθούν σε αυτό και προϊόντα που αφορούν στο εορταστικό τραπέζι και θα εξελιχθεί σε «καλάθι του Πάσχα».

Πάντως, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, το «καλάθι του νοικοκυριού» θα πάρει παράταση μέχρι τον Ιούνιο, προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares