Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Σκέψεις αναβολής των διεθνών διοργανώσεων κάνει η UEFA! Χωρίς θεατές και το Μπαρτσελόνα – Νάπολι….

Το Μπαρτσελόνα – Νάπολι είναι επίσημα το δεύτερο ματς της φάσης των “16” του Champions League που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, ενώ σύμφωνα με ισπανικά Μέσα η UEFA σκέφτεται πλέον την αναβολή τόσο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όσο και του Europa League, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των “16”.


Τα προληπτικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού οδήγησαν στην απόφαση να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νάπολι για την φάση των “16” του Champions League, ενώ στον “αέρα” φαίνεται να είναι και η μοίρα του Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι.

 

Την ίδια στιγμή ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για σκέψεις της UEFA να διακόψει τις διοργανώσεις της λόγω του κορονοϊού, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φάσης των “16”.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός, “Radio Catalunya”, υπάρχει ενδεχόμενο μόλις ολοκληρωθούν οι επαναληπτικοί της φάσης των “16” του Champions League και του Europa League όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός, να υπάρξει αναβολή στα τουρνουά, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας την εξάπλωσης του φονικού ιού η Ιταλία είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έχει αναβάλει κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα διεξάγονται τον επόμενο καιρό τα ματς σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ισπανία.

 

pentapostagma

Shares