Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Προς αυστηροποίηση των μέτρων προσανατολίζεται η κυβέρνηση…

Προς αυστηροποίηση των μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού φαίνεται πως προσανατολίζεται η κυβέρνηση, μετά από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας έξω από τράπεζες αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης…

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί περαιτέρω περιορισμός των μέτρων.

Ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι η δυνατότητα αποστολής μόνο δύο SMS ημερησίως στο 13033 –κάτι που σημαίνει πως ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βγαίνει εκτός σπιτιού μόνο δύο φορές.

Το ενδεχόμενο αυτό είχε άλλωστε αφήσει ανοιχτό το πρωί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι η κυβέρνηση εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής χρονικού ορίου στις μετακινήσεις των πολιτών, μετά την αναχώρησή τους από το σπίτι.

«Σε εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται, τόνισε ο κος Πέτσας.

«Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιήσουμε έξι φορές την ημέρα» τόνισε παράλληλα ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει στους πολλούς να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις.

cnn.gr

Shares