Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Ουρές στα σούπερ μάρκετ για χλωρίνη, απολυμαντικά και…χαρτί υγείας

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σήμερα Σάββατο στα σουπερ μάρκετ όπου οι καταναλωτές έσπευσαν να ψωνίσουν είδη πρώτης ανάγκης, απολυμαντικά και καθαριστικά

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι ουρές στα ταμεία των super market αλλά και οι ελλείψεις σε βασικά προϊόντα . Όπως φαίνεται και στις εικόνες του protothema.gr σε κεντρικό σουπερ μάρκετ στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, οι καταναλωτές έχουν γεμίσει τα καρότσια τους κυρίως με χαρτί υγείας, χλωρίνες, καθαριστικά, γάλατα αλλά και φαγητά μακράς διάρκειας, όπως όσπρια, ζυμαρικά και αλεύρι. Ήδη στα ταμεία παρατηρούνται ουρές, ενώ το προσωπικό της επιχείρησης προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτες οι οποίοι εφοδιάζονται για να μείνουν στο σπίτι τους τις επόμενες ημέρες.

Souper_koronoios
Xartiygeias_oinopneyma

Ο κόσμος με μάσκες στα πρόσωπα λόγω του κορωνοιού περιμένει με μεγάλη υπομονή να εξυπηρετηθεί στα ταμεία χωρίς να τον καταβάλει κάποιος πανικός αλλά κυριευμένος από αγωνία για τις επόμενες ημέρες .

«Περίμενα περισσότερο από μισή ώρα χρειάστηκε να περιμένω στην ουρά για να εξυπηρετηθώ στο ταμείο. Ο κόσμος είμαι πολύς, όπως βλέπετε κι εσείς οι περισσότεροι έχουν γεμίσει τα μεγάλα καρότσια με διάφορα προϊόντα γιατί υπάρχει αγωνία για τις επόμενες μέρες» λέει μια κυρία στο protothema.gr.

Xlorines_antisiptika

«Ψώνισα για την επόμενη μια εβδομάδα οπότε δεν θα χρειαστεί να βγω πάλι έξω γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να μένω σπίτι. Με μάσκα για γάντια κυκλοφορώ μέσα στο σούπερ μάρκετ γιατί φοβάμαι με τόσο κόσμο, μη τυχόν κολλήσω κάποιο μικρόβιο. Έχουμε αγωνία αλλά προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι , να μη μας καταβάλει ο πανικός» λέει στο prototema .gr ένας άλλος καταναλωτής.

Maskes_soupermarket
Tameia_oures

 

πρωτο θεμα

Shares