Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορονοϊός: Οριστική αναβολή του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ…

«Θα προβληθεί μόλις το επιστρέψουν οι συνθήκες» αναφέρει ο ΣΚΑΪ…

Δεν θα βγει ο «Μεγάλος Αδελφός» στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πριν λίγη ώρα υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού η οποία αναφέρει: «Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο ΣΚΑΪ είναι υποχρεωμένος να αναβάλλει την πρεμιέρα του Big Brother μέσα στον Μάρτιο 2020.

Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.

Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό. Ο ΣΚΑΪ πάντα με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα συνεχίσει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες παρέχοντας την πληροφόρηση που έχουν ανάγκη».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr ένα ενδεχόμενο είναι να βγει το πρόγραμμα στον αέρα τον Μάϊο – αυτή είναι η πιο αισιόδοξη εκτίμηση – ενώ υπάρχει και ένα δεύτερο να μετατεθεί χρονικά για το επόμενο φθινόπωρο οπότε και θα γίνει η έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

ethnos.gr/Α.Μίχας

Shares