Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορονοίός – Ομολογία Αμερικανίδας αξιωματούχου: Μαζί με τον Φάουτσι “στήσαμε” τα lockdown

Σχεδόν όλα όσα επιβλήθηκαν στους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) προήλθαν από την λεγόμενη “επιστήμη” που η Deborah Birx λέει τώρα ότι αυτή και ο Tony Fauci σκαρφίστηκαν εν τάχει.

Η Birx έγραψε πρόσφατα ένα βιβλίο που περιέχει πολλές παραδοχές για τα εγκλήματαπου διέπραξε ενώ εργαζόταν ως σύμβουλος της Task Force του Ντόναλντ Τραμπ για τον Covid-19, μία από αυτές ήταν ότι η κοινωνική απόσταση και τα lockdown θα χρειάζονταν μόλις “δύο εβδομάδες για να σταματήσει η εξάπλωση”.

Η Birx και ο Fauci έβγαλαν αυτές τις ιδέες από αέρα κοπανιστό και όχι από κάποια πραγματική επιστήμη όπως ισχυρίστηκε αρχικά το δίδυμο.

Επιπλέον, η Birx ομολόγησε ότι είπε ψέματα στον πρώην πρόεδρο, Ντόναλτ Τραμππ, για το τι χρειαζόταν για να “ισοπεδώσει την καμπύλη”.

“Μόλις πείσαμε την κυβέρνηση Τραμπ να εφαρμόσει την εκδοχή μας για το κλείσιμο δύο εβδομάδων, προσπαθούσα να καταλάβω πως να το επεκτείνω”, καυχιέται η Birx στα απομνημονεύματά της, τα οποία την ενοχοποιούν πλήρως. (Σχετικό: Η Birx παραβίασε επίσης δεδομένα του CDC και απέκρυψε πληροφορίες από την κυβέρνηση Τραμπ.).

Η Birx και ο Φάουτσι χρησιμοποιήσαν μια σειρά από ψέματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας που κόστισαν στους ανθρώπους τις δουλειές τους, τα προς το ζην και σε πολλές περιπτώσεις τη ζωή τους.

Στο Twitter, ο Δρ. Peter McCullough, MD, ο οποίος ήταν ρητά αντίθετος σε όλους τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έγραψε ότι η Birx, την οποία ο ίδιος και πολλοί άλλοι αποκαλούν η “κυρία με το φουλάρι”, διέπραξε ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο McCullough λέει ότι οι Αμερικανοί εξαναγκάστηκαν από τους Birx και Fauci “σε περιττά lockdown και περιορισμούς με βάση την ψευδή υπόθεση ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε υγιείς ανθρώπους (ασυμπτωματική εξάπλωση),” μια ιδέα που διαψεύστηκε από πραγματικούς επιστήμονες που εξέτασαν το θέμα ανεξάρτητα.

“Κόστισαν στη χώρα μας τρισεκατομμύρια δολάρια και όλο αυτό ήταν κάτι που απλώς σκαρφίστηκαν;” ρώτησε αναγνώστης του Zero Hedge σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο των επιβολών της Birx και του Fauci.

 

πηγή: attikanea.info

Shares