Κυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Κορονοϊός: «Νοσεί» το Ελευθέριος Βενιζέλος! Απίστευτες εικόνες….

Ο κορονοϊός… χτύπησε και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τις φωτογραφίες εξασφάλισε για το newsit.gr επιβάτης της πρωινής πτήσης με προορισμό το Dusseldorf και είναι άκρως αποκαρδιωτικές, καθώς όπως φαίνεται δεν κυκλοφορεί άνθρωπος.

 

Όπως περιγράφει ο αποστολέας των φωτογραφιών, ο οποίος εξαιτίας της δουλειάς του ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα, πρώτη φορά ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη κατάσταση:

“Δεν το πίστευα αυτό που είδα. Πέρα από τους λιγοστούς επιβάτες της πτήσης δεν υπήρχε κανένας άλλος στο αεροδρόμιο. Στα σημεία όπου βρέθηκα κάτω από άλλες συνθήκες υπήρχε πάντα κόσμος σήμερα νεκρό τοπίο. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Βαλκανίων και ένα από τα τριάντα, από θέμα επισκεψιμότητας, του κόσμου”.

Δείτε πώς… άφησε το Ελευθέριος Βενιζέλος ο κορονοϊός

 

Εντυπωσιακή και η λήψη από ένα από τα πολλά πάρκινγκ που βρίσκονται έξω από το αεροδρόμιο, στο οποίο βρίσκονται σταθμευμένα μόνο δυο αυτοκίνητα. Η κατάσταση είναι πραγματικά στενάχωρη, αν σκεφτεί κανείς πως η Ελλάδα έχει τουρισμού όλο τον χρόνο, ο οποίος εξαιτίας του κορονοϊού αυτή την περίοδο πλήττετε ανεπανόρθωτα.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης.

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares