Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Live η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας (9/4) για τον κορωνοϊό, με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά…

Υπενθυμίζεται ότι εντατικοποιούνται από αύριο, Παρασκευή 10 Απριλίου, οι έλεγχοι σε όλα τα λιμάνια της χώρας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί έως τις 27 Απριλίου για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, έχει ζητήσει από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος την αύξηση των ελέγχων σε όλα τα λιμάνια της χώρας, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν αιτήματα από δημάρχους και τοπικούς φορείς των νησιών για επιπλέον περιορισμό μετακινήσεων μεταξύ των νησιών. Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, από τις 22 έως τις 29 Μαρτίου, στους χώρους αρμοδιότητας του ΛΣ έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 38.363 έλεγχοι και έχουν καταγραφεί 150 παραβάσεις.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο:

Δείτε live την ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Ζωντανά η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό με τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

https://youtu.be/sl0EL_MnIRM

Πηγή: iefimerida.gr

Shares