Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Κορονοϊός – Καμπουράκης: Γιατί οι μισοί που είναι στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι; Τι συμβαίνει επιτέλους!

Με τρομακτικό ύφος ρώτησε αυτό που δεν τολμά σχεδόν κανείς δημοσιογράφος ή δημόσιο πρόσωπο να ρωτήσει, γιατί οι μισοί σχεδόν στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Η απάντηση που του δόθηκε εντοπίζεται με αδιαμφησβήτητες αντιφάσεις.

Το σλόγκαν της κυβέρνησης όταν ήρθαν τα καινούργια εμβόλια mRNA ήταν να εμβολιαστεί ο λαός για να τεθωρικιστεί η δημόσια υγεία, να μην υπερθερμανθεί το σύστημα υγείας λόγω υπεράριθμων νοσηλειών και για να αποφευχθούν θάνατοι από τον κορονοϊό.

Λίγα χρόνια αργότερα παρατηρείται το ασυνήθιστο: Όπως έδειξε η πρόσφατη έκθεση του ΕΟΔΥ, πάνω από το 50% των νοσηλευόμενων ασθενών λόγω κορονοϊού είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Όταν δόθηκε απάντηση από εμπειρογνώμονα, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη αιτιολόγηση, αποπροσανατολίζοντας το θέμα στους μερικά εμβολιασμένους, δηλαδή όσους έχουν εμβολιαστεί με την 2η και 3η δόση. Δεν έδωσε καμία εξήγηση για τους πλήρως εμβολιασμένους, που υποτιθέμενα θα είχαν πλήρη προστασία από το να νοσηλευτούν λόγω covid-19. Μάλιστα επιχειρηματολόγησε ότι η ανοσία φθείρει, φράση αινιγματική για την ποιότητα των εμβολίων.

https://twitter.com/dimHar4/status/1542523828835782662

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares