Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Κορονοϊός: Γυναίκα εύχεται σε πατέρα να πεθάνουν τα παιδιά του επειδή δεν φορούσαν μάσκα – Σοκαριστικό βίντεο

«Εύχομαι το παιδί σου να πεθάνει που δεν φοράει μάσκα!», ήταν ένα από τα σοκαριστικά λόγια της δικαιωματίστριας και ενδεχομένως σκληροπυρηνική ψηφοφόρου του Δημοκρατικού κόμματος.

Σε εστιατόριο fast-food ένας πατέρας ήρθε με τα δυο παιδιά του για να δειπνήσουν. Καθώς λοιπόν περίμεναν την σειρά τους για να παραγγείλουν, μια υστερικιά κυρία, θύμα της κορονοϋστερίας που έχουν διαδώσει τα ΜΜΕ, άρχισε να κάνει παρατηρήσεις στον πατέρα και να του εύχεται ύστερα να πεθάνει η γυναίκα και τα παιδιά του.

Αμέσως μετά το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει όταν άκουσε τα λόγια αυτά με τον πατέρα να έχει γίνει έξαλλος, ενώ μια κοπέλα που τραβούσε βίντεο της έκανε παρατήρηση, πως έκανε το κοριτσάκι να κλάψει, με την δράστη να απαντάει αδιαφορώντας και με ψυχρό τόνο “ναι; Να φορέσει τότε μια μάσκα”, αψηφώντας ότι είναι μικρά τα παιδιά για να φορούν μάσκα.

Αφού έφυγε ο πατέρας με τα παιδιά του, το προσωπικό της έκανε παρατήρησε με αυτή να τραβά περισσότερες δικαιολογίες για να τονώσει τον ναρκισσισμό της. Απάντησε ότι “δουλεύει” σε νοσοκομείο και ότι βλέπει καθημερινά ανθρώπους να πεθαίνουν, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν επιθυμεί να πεθάνει (αλλά εφόσον είναι υγειονομικός, άρα εμβολιασμένη, τότε τι πανικοβάλλεται ότι θα πεθάνει; )

Shares