Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Κορονοϊός: Γυναίκα έχασε τα χέρια και τα πόδια της μετά τον εμβολιασμό – Δείτε την συγκλονιστική εικόνα

Μια γυναίκα από τη Μινεσότα που προσβλήθηκε από τον COVID-19 αφού εμβολιάστηκε χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και τα δύο της πόδια και σύντομα θα ακρωτηριαστούν και τα χέρια της.

Η Jummai Nache, μια ιατρική βοηθός από τη Μινεάπολη, έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech την 1η Φεβρουαρίου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Φεβρουαρίου, ο σύζυγός της, Φίλιπ, την πήγε σε επείγουσα περίθαλψη αφού ένιωσε πόνους στο στήθος. Μια μέρα αργότερα, βρέθηκε θετική στον COVID-19 και η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα, οδηγώντας σε νοσηλεία και τελικά ακρωτηριασμό.

«Η Τζουμάι κι εγώ συγκλονιστήκαμε όταν λάβαμε το αποτέλεσμα ότι ήταν θετική στον Covid-19 επειδή δεν είχε εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα πριν κάνει τη λήψη», έγραψε ο Φίλιπ σε μια επιστολή που επισυνάπτεται σε ένα GoFundMe για το ζευγάρι. «Αλλά αποδεχτήκαμε αργότερα ότι ίσως, ο ιός και το εμβόλιο μαζί συνέβαλαν στην ανεπιθύμητη αντίδραση στο σώμα της με βάση την αναφορά του γιατρού Λοιμωξιολογίας ότι η Τζουμάι ήταν ασυμπτωματική».

Είπε ότι η σύζυγός του έπασχε από θρόμβο αίματος, αναπνευστική νόσο, μυοκαρδιοπάθεια (καρδιομυοπάθεια), αναιμία, ισχαιμία και πολλαπλό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS) – μια κατάσταση όπου πολλά όργανα του σώματος φλεγμονώνονται. Τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα στις 14 Φεβρουαρίου.

Η περίπτωση της Jummai παραπέμφθηκε στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για διερεύνηση. Μετά από μια εικονική κλήση που περιελάμβανε 70 έως 80 ειδικούς υγείας από όλη τη χώρα, το CDC διαπίστωσε ότι ο συνδυασμός COVID-19 και MIS ήταν η αιτία των επιπλοκών της, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe, αλλά ο σύζυγος της γυναίκας παρουσιάζει να μην εμπιστεύεστε το πόρισμα του cdc.

 

πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares