Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Έρημες πόλεις Πάτρα και Πύργος – Κλειστά καφέ, μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα….

Η εξάπλωση του κορωνοϊού κινητοποίησε τους καταστηματάρχες στις δύο πόλεις της Πελοποννήσου, οι οποίοι αποφάσισαν να πειθαρχήσουν στις αποφάσεις της κυβέρνησης


Στον Πύργο και στην Πάτρα οι καταστηματάρχες εστίασης κατεβάζουν ρολά στα μαγαζιά τους, ακολουθώντας την απόφαση που πήραν οι ίδιοι μετά από συγκέντρωση που είχαν την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να δοθεί με όλα τα μέσα η μάχη για τον περιορισμό της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο και άγνωστο σε όλους.

Οι επαγγελματίες εστίασης υγειονομικού ενδιαφέροντος και ο Σύλλογος Κομμωτών έπειτα από ψηφοφορία παρουσία εκπροσώπων του Επιμελητηρίου και της δημοτικής αρχής, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους απόψε Παρασκευή 13 Μαρτίου και για 15 ημέρες.

Σας καλούμε όλους ενωμένους να τηρήσετε την απόφαση αυτή, αρχικά για προληπτικούς λόγους κι έπειτα με σκοπό τη διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού για τον τόπο μας.

Αναγκαίο και σωστό να σεβαστούμε όλοι την απόφαση αυτή.

Η Αρμόδια Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Καταστηματαρχών Εστίασης Πύργου

Σιγούρος Βασίλης, Βορλόκα Αδαμαντία, Μαντάς Παναγιώτης, Μπιμπίκος Ιωάννης, Γεωργοπούλου Αλεξία, Τζαμαλής Νίκος, Μπούκλης Θανάσης

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

koronoios_patra2
koronoios_patra3
koronoios_patra4

Πηγή: www.patrisnews.com

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares