Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊος: Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με Μητσοτακη – Τι είπε η Παγώνη

Κορωνοϊος: Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με Μητσοτακη – Τι είπε η Παγώνη

Να ξεχάσουμε γιορτές και πανηγύρια προειδοποιούν οι ειδικοί όσο αφορά τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονια. Συγκεκριμένα η κυρια Παγώνη τονιζει ότι λόγω συνωστισμού ο κάθε ένας θα πρέπει να κάνει Χριστούγεννα και πρωτοχρονια μόνος του.

Τελικά δεν είναι γραφτό να χαρούμε με πρωθυπουργό τον Μητσοτακη ούτε Πάσχα, ούτε παρέλαση, ούτε καλοκαίρι, ούτε Χριστούγεννα, ούτε πρωτοχρονια. Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί το σκηνικό του τρόμου είναι μια πολεμική εμπλοκή με την Τουρκία. “Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα με Κυριάκο Μητσοτάκη

Δεν θα κάνουμε ούτε Χριστούγεννα με Κυριάκο Μητσοτάκη

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 14. Oktober 2020

Η κ. Παγώνη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπογράμμισε ότι μόνο στην περίπτωση που θα έχουμε διψήφιο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων, θα μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν.

Ταυτόχρονα, η κ. Παγώνη δήλωσε ότι τα 1.000 με 2.000 κρούσματα ημερησίως είναι ένα απίθανό σενάριο. “Εάν όντως ισχύσουν (τόσα κρούσματα), τα πράγματα θα είναι παρά πολύ δύσκολα” είπε, προειδοποιώντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στις γιορτές.

Η διαφορά κορονοϊού και απλής γρίπης
“Τα συμπτώματα γρίπης – COVID είναι ιδία περίπου. Στη γρίπη είναι λίγο διαφορετικά, απλό συνάχι, δεν έχουμε δύσπνοια. Στον COVID αναπτύσσεται πυρετός πάνω από 38, αλλά ξεκινάει με δέκατα, κάποιος δεν το συνειδητοποιεί αμέσως”, τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares