Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο…

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο...

Την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο , ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β), τονίζοντας παράλληλα ότι αναζητεί τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του.

Σε ανακοίνωση του Σ.ΕΚ.Β. αναφέρεται ότι:

«To Δ.Σ του Σ.ΕΚ.Β με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο 2020 με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1), λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά και επιτυχία του Φεστιβάλ.

Βασικό μέλημα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου είναι η προστασία των μελών του και των μελών των εταιρειών μας, η άρτια στάση του απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι και τους κινδύνους που εγκυμονεί η δυσμενής αυτή κατάσταση» και ενημερώνει τα μέλη του ότι «από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10.00 – 15.00 μπορούν να παραλαμβάνουν την επιταγή τους στα γραφεία του Σ.ΕΚ.Β( Χαριλάου Τρικούπη 54 στον 3ο όροφο).

Ταυτόχρονα ο Σ.ΕΚ.Β «αναζητά τρόπους με τους οποίους θα δοθούν αντισταθμιστικά οφέλη στα μέλη του» καταλήγει η ανακοίνωση.

ope.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares