Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα στην Ιαπωνία, πτωτική πορεία στη Ν. Κορέα…

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα στην Ιαπωνία, πτωτική πορεία στη Ν. Κορέα...

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Ιαπωνία αυξήθηκε σε 1.484 σήμερα, με ταχύτερο ρυθμό από ό,τι μία ημέρα νωρίτερα, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK…

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων συμπεριλαμβάνει 697 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess και 14 ανθρώπους που επέστρεψαν από την Κίνα με πτήσεις τσάρτερ, κατά τα δεδομένα της ιαπωνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Οι θάνατοι που οφείλονται στον κορωνοϊό ανέρχονται πλέον σε 29, πράγμα που σημαίνει ότι σημειώθηκε ένας νέος θάνατος. Στα θύματα συγκαταλέγονται 7 από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου.

Πτωτική πορεία καταγράφεται στην Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα κατέγραψε 76 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό σήμερα, εξέλιξη που αυξάνει σε 8.162 το σύνολο, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά δύο σε σχέση με το Σάββατο, στους 75, ανακοίνωσαν τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).

Τα σημερινά δεδομένα για την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης μοιάζουν να επιβεβαιώνουν την πτωτική τάση ως προς την εξάπλωση του SARS-CoV-2 στη χώρα της Ασίας που έχει χτυπηθεί πιο σκληρά από την επιδημία πέραν της Κίνας. Χθες Σάββατο είχαν ανακοινωθεί 107 νέα κρούσματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares