Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Κόρινθος: Οι κλήσεις του πατέρα στην αστυνομία

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων μακριά από την παραλία του Καλαμακίου της Κορίνθου όπου πνίγονταν η 6χρονη έφτασε ο πατέρας της για να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. Επέστρεψε αρκετή ώρα αργότερα με τη συνοδεία αστυνομικών, αντικρίζοντας τη μονάκριβή του κόρη νεκρή.

Την ίδια ώρα που ο πατέρας της Αμέλιας προσπαθεί όπως αναφέρει να συνέλθει από το σοκ του χαμού της, το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν μεταξύ του ίδιου με τις αστυνομικές αρχές αλλά κι όλων των εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν προκαλούν επιπλέον ερωτηματικά στο περιστατικό της Κορίνθου που τα τελευταία 24ωρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το πρώτο από αυτά έχει να κάνει με την απόσταση που διένυσε για να ειδοποιήσει τις αρχές. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ο 42χρονος άνδρας που υποστήριξε ότι δεν βούτηξε για να σώσει την κόρη του εξαιτίας του άσθματος από το οποίο πάσχει, αφού βγήκε από τη θάλασσα και με το μηχανάκι του οδήγησε για δύο ολόκληρα χιλιόμετρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν μπήκε στο διαμέρισμα του θα έπρεπε να φορτίσει και το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει στις αρχές.

Τα 23 λεπτά της τραγωδίας
Το χρονικό της τραγωδίας από τη στιγμή που πραγματοποιείται η πρώτη κλήση προς τις αρχές έχει διάρκεια 23 λεπτών. Στις 14:45 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο 42χρονος τηλεφωνεί για πρώτη φόρα στις αστυνομικές αρχές και ανέφερε την πολυκατοικία που μένει.

Η πρώτη επικοινωνία φέρεται να είναι δύσκολη κι έτσι δύο λεπτά αργότερα, στις 14:47 τηλεφωνεί και πάλι στην αστυνομία. Καταφέρνει να ενημερώσει για το που βρίσκεται και τι έχει συμβεί.

Στις 14:50 οι αστυνομικές αρχές ενημερώνουν το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ενώ οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ φτάνουν στο σπίτι του 42χρονου στις 15:00 και τον μεταφέρουν με το περιπολικό στην παραλία του Καλαμακίου.

Στις 15:08 ο ψαροντουφεκάς που έβγαλε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ενημερώνει την αστυνομία για τον εντοπισμό της 6χρονης.

 

newsit.gr/Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares